Balıköy Anadolu Lisesi

Vizyon: Sürekli daha iyiye ve başarıya ulaşmak için; çaba gösteren öğretmen, öğrenci ve velilerin birbirlerine duyarlı, içinde bulunmaktan mutlu olunan, etkili bir öğrenci dostu okul olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizi; özgün düşünceye önem veren, akılcı, atılımcı, milletine faydalı, çevreye duyarlı, ileri görüşlü bireyler olarak yüksek öğrenime hazırlamak

Başarılar:

Saatler: (08:30-15:35)
Isınma: KALORİFER (KATI YAKACAK-KÖMÜR)
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Tavşanlıya günün belli saatlerinde servisler kalkmaktadır. Öğretmenlerimizin kendi servisi (özel servis) mevcuttur ve 2014-2015 eğitim öğretim yılından beri bu servisi kullanmaktadırlar.
Sportif Etkinlikler: İlçe ve İl genelinde yapılan sportif faaliyetlere okulumuz imkanları dahilinde katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuzun öğrenci pansiyonu 2018-2019 eğitim öğretim yılının sonunda KAPATILMIŞTIR.

Telefon - 0274 623 80 16

WEB - https://balikoyal.meb.k12.tr

Adres - BALIKÖY BELDESİ BALIKÖYMERKEZ MAH. OKUL CAD. NO 17 TAVŞANLI / KÜTAHYA

Kütüphane Kitap Sayısı :700
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM - Okulumuzda 2022-2023 eğitim öğretim yılında her seviyeden 1 sınıf olmak üzere 4 sınıf ve 58 kayıtlı öğrenci bulunmaktadır.

Yerleşim Yeri -

Adres - BALIKÖY BELDESİ BALIKÖYMERKEZ MAH. OKUL CAD. NO 17 TAVŞANLI / KÜTAHYA

Ulaşım Balıköy-Tavşanlı arasında gün içerisinde karşılıklı olarak ulaşım sağlanmaktadır. Tren istasyonu bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kütahya iline uzaklık 90 km, Tavşanlı ilçesine uzaklık 40 km.´dir.